Facebook & Libra’s David Marcus spør om Ethereum DeFi

4. November 2020 Aus Von admin

Facebook & Libra’s David Marcus spør om Ethereum DeFi

Ethereums desentraliserte økonomi (DeFi) har fått mye oppmerksomhet de siste månedene. Denne sektoren av kryptorommet har sett en rask økning i kapital involvert, da avkastningene og insentivene til å bruke disse DeFi-applikasjonene har økt med et dramatisk klipp. Data viser at Bitcoin Bank antall DeFi-brukere bokstavelig talt har gått fra noen få tusen i begynnelsen av året til et sted nær noen få hundre tusen nå.

Prominente investorer og innovatører innen og utenfor kryptorommet tar forståelig nok merke. Så mye at David Marcus, medstifter av Libra og en tidligere PayPal-president, nylig begynte å spørre om det på Twitter.
Relatert lesing: Her er hvorfor Ethereums DeFi-marked kan være nær en bunn

David Marcus Fra Facebook Diskuterer DeFi

David Marcus er en kjent figur i krypto- og finansteknologisamfunnet. Han er tidligere PayPal-president og drev Messenger-teamet på Facebook. Nå hjelper han med å kjøre Libra, det digitale valutaprosjektet som først ble lansert av Facebook, men som siden har utvidet seg til et mer desentralisert / distribuert mandat.

Marcus spurte nylig om DeFi, etter å ha tilsynelatende begynt å lese seg opp om emnet. Han spurte sine følgere:

„Hva er de mest interessante #DeFi-prosjektene utover Uniswap, Maker og Compound jeg burde vite om?“

Dusinvis av enkeltpersoner svarte med prosjektene som de burde Marcus kunne se på.

Det er uklart hvorfor Marcus spør om DeFi, men han er en frittalende fan av Bitcoin, Ethereum og andre desentraliserte nettverk og nyfinansiell teknologi.

Langt fra den eneste investoren eller innovatøren som noterer seg

Han er langt fra den eneste fremtredende investoren eller innovatøren i Silicon Valley som tar merke.

Den legendariske ventureinvestoren Naval Ravikant uttalte nylig i en podcast med Tim Ferris:

“De bygger en desentralisert Wall Street, de kaller det DeFi, D-E-F-I, for desentralisert finansiering. Men jeg tror faktisk det er mer som DEFY som, bare trosser regjeringen, DEFY. Og så tror jeg, vi ser et helt nytt casino som er bedre enn Wall Street.

Risikovirksomheter i Silicon Valley har også begynt å tildele kapital til dette området. Denne interessen vil sannsynligvis drive neste vekstrunde i denne fremdeles begynnende sektoren i det allerede begynnende kryptorommet.