Twitterin toimitusjohtaja Jack Dorsey vastustaa Ray Dalion lausuntoa hallituksen kieltämisestä Bitcoinista

17. November 2020 Aus Von admin

Twitterin toimitusjohtaja Jack Dorsey on eri mieltä Ray Dalion kommentista hallituksesta, joka kieltää Bitcoinin jatkuvan nousunsa vuoksi.

Twitterin toimitusjohtaja Jack Dorsey reagoi äskettäin Ray Dalion kommenttiin, jonka mukaan BTC: n hinnan jatkuva nousu voi pakottaa hallituksen kieltämään kryptovaluutat. Ray Dalio, joka on amerikkalainen hedge-rahastonhoitaja ja hyväntekijä, on aina ollut Bitcoin-kriitikko.

Dalio ilmaisi mielipiteensä Yahoo Finance -yrityksen haastattelussa viime viikolla sanoen, että digitaalinen omaisuus ei ehkä onnistu yhtä paljon kuin ihmiset odottavat. Haastattelun aikana kriitikko lisäsi, että digitaalinen omaisuus on liian epävakaa, jotta sitä voidaan pitää varallisuuden varastona.

Jack vastasi CoinDeskin viestiin, jossa kysyttiin, oliko Dalio oikeassa lausunnossaan Bitcoinista, sanoen yksinkertaisesti „Ei“. Jack on aina ollut Bitcoinin kannattaja. Vuonna 2018 Twitterin toimitusjohtaja ennusti, että Bitcoin olisi Internetin „yhtenäisvaluutta“. Toimitusjohtaja pitää edelleen samaa mieltä.

Syyskuussa toimitusjohtaja kertoi Reutersille, että Bitcoin on edelleen paras ehdokas Internet-valuuttana.

Binancen toimitusjohtaja Changpeng Zhao (CZ) vastasi myös CoinDeskille „Ei“.

Toisin kuin Dalio, muut hedge-rahastojen legendat, kuten Paul Tudor Jones ja Stan Druckenmiller, kiittivät Bitcoinia. He sanoivat, että digitaalinen omaisuus on sen arvoinen, että sitä pidetään arvovarastona.

Bitcoin on kasvanut viime aikoina ja on tällä hetkellä noussut 4,62% 16 710,64 dollariin.